GROEN LICHT VOOR FYSIOTHERAPIE!

 In Nieuws
Wij zijn blij dat de maatregelingen voor fysiotherapie zijn versoepeld. Dit betekent dat we bijna iedereen weer kunnen behandelen binnen de anderhalve meter economie. Hier hebben we de praktijk op aangepast.
 
Vandaag kwam van het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) het bericht dat we de fysiotherapeutische zorg weer veilig op mogen schalen. Vanaf heden zijn alle patiënten weer welkom in de praktijk, met uitzondering van patiënten die Corona hebben en die in de bekende risicogroepen zitten.
 
Elke praktijk beschikt over een eigen protocol, goedgekeurd door RIVM en VWS. Het uitgebreide protocol krijgt u toegestuurd via de mail wanneer u met ons een afspraak maakt. Zo kunt u zich voor het eerste bezoek op de hoogte stellen van de richtlijnen, voor zowel patiënt al therapeut.
 
Als u ons belt, zullen we een aantal gerichte vragen aan u stellen. Op deze manier kunnen wij vaststellen of wij u op een veilige manier in onze praktijk kunnen behandelen.
 
We zijn blij dat we van het ministerie en het RIVM groen licht hebben gekregen om u weer de zorg te leveren die u van ons gewend bent.
 
Heeft u nog vragen n.a.v. dit bericht, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via mail (info@hetwant.nl) of telefoon (0517-390900).