Werken bij Gezondheidscentrum Het Want

Gezondheidscentrum Het Want is altijd opzoek naar enthiousiaste deskundige medewerkers in de zorg, sport en welzijn.
Stuur je CV samen met een korte motivatie waarom je bij ons zou willen werken naar: info@hetwant.nl. Je hoort dan snel van ons.

Ook voor zelfstandige ondernemers bieden wij jou de mogelijkheid om hier als huurder aan de slag te gaan. Voor meer informatie, klik dan hier.

Revalidatie

Vacature Fysiotherapie-assistent

We zijn op zoek naar een fysiotherapie-assistent!

De toenemende druk op de Nederlandse zorg vraagt om innovatieve oplossingen voor passende zorg.

Wij zijn op zoek naar iemand die samen met ons een project voor toekomstbestendige fysiotherapie wil ontwikkelen. Ben je ambitieus en innovatief, met oog voor de mens in zijn vele facetten van functioneren? Dan is er wellicht een plek voor jou in Gezondheidscentrum Het Want.

Als fysiotherapie-assistent werk je direct samen met de fysiotherapeut. Je kijkt mee tijdens het onderzoek en de behandeling van de patiënt, je helpt mee en ondersteunt bij de uitvoering van de behandelingen, voert terugkerende taken uit, verricht administratieve taken en maakt vervolgafspraken in samenspraak met de patiënt.

Wie we zijn:

Gezondheidscentrum Het Want is een vooruitstrevende dynamische praktijk met een duidelijke visie op kwaliteit. Wij voeren een actief beleid om bureaucratie in de zorg te ontregelen, zodat niet het dossier, maar de mens centraal komt te staan. Wij voeren geen vergadercultuur, maar werken als een energiek team via korte lijntjes. Wij verlenen fysiotherapeutische zorg van hoog niveau en werken volgens de principes van de Evidence Based Practice, het Bio-psychosociale model en Positieve gezondheid.

Fysiotherapie Het Want gaat voor duurzame zorgverlening. Bij ons staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel, waardoor ons MVO de kern is van ons beleidsplan voor de komende jaren. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s waarmee we ook hierin samen verder kunnen groeien. We beschikken over een grote variatie in team-expertise alsook in de patiëntenpopulatie die wij zien.

fysio

Voor deze functie zoeken we iemand die zich herkent in onderstaande eigenschappen:

· Je hebt een afgeronde opleiding CIOS, fitness-instructeur, personal trainer en/of sportmassage.
· Je hebt affiniteit met zorgverlening, bent sociaal vaardig, gedreven en je bent in staat je in te leven in de patiënt.
· Je bent leergierig, creatief, ambitieus en een harde werker.
· Je bent minimaal 4 uren beschikbaar per week.

Wil jij…

· je blijven ontwikkelen als zorgverlener?
· je specialiseren in zowel curatieve als preventieve zorg?
· je hard maken voor duurzame, toekomstbestendige en passende zorgverlening?
· nieuwe interessante zorginnovaties ontdekken?

Dagen en tijden in overleg. Salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en specialisatie. Stuur je CV samen met een korte motivatie waarom je bij ons zou willen werken naar: hvandervelde@hetwant.nl. Je hoort dan snel van ons.