Wat is Pilates?

Pilates is een training dat uw lichaam snel, verantwoord en doeltreffend in vorm brengt. Je leert elke spier in je lichaam bewust aan te spannen. Bij Pilates gaat het om concentratie, beheersing, nauwkeurigheid en een juiste ademhaling. Bij het regelmatig volgen van Pilates zul je merken dat je een mooiere houding krijgt, een sterke en soepele rug en sterke buikspieren. Pilates helpt je om bewegingen in het dagelijks leven en bij sport te verbeteren en fysiek en mentaal in balans te raken. Tijdens de oefeningen concentreer je op de bewegingen en ademhaling. Zo word je bewust van je lichaam en zul je merken dat dit heel ontspannen werkt.

Pilates
Pilates

Wanneer Pilates?

Pilates is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd, niveau of geslacht. Pilates is ook uitermate geschikt voor mensen die na een lange periode van blessures of klachten weer rustig willen starten.

Pilates is geschikt bij: rug- en nekklachten, een zittend beroep, een slechte houding, wanneer je gespannen bent en voor mensen die graag een getraind lichaam willen.

Pilates wordt gegeven op:

Dinsdag 19:15 – 20:15

Voor pilates kunt u bij de volgende instructeur terecht:

Een sterk begin aan uw

gezondheid start hier.