Fysiotherapie Estafette Wekker Actie!

 In Nieuws
De maand november doen de fysiotherapeuten van Gezondheidscentrum Het Want mee aan de “Fysiotherapie Estafette Wekker Actie” en stellen ons daarmee solidair op met de standpunten van Actiegroep Fysiotherapie
 
Waarom doe wij mee aan deze actie?
• Voor eerlijke contracten met zorgverzekeraars,
• Omdat wij met tijd en aandacht voor u als patiënt ons werk willen doen i.p.v. bezig te moeten zijn met zinloze administratieve handelingen, opgelegd door zorgverzekeraars,
• Wij willen werken tegen een kostendekkend tarief, zodat wij kwalitatief goede zorg kunnen blijven leveren.
 
Wij gaan niet, zoals wellicht een aantal collega praktijken, stoppen met de behandeling als de wekker na 17 minuten gaat. Wij behandelen door en gaan wel met u in gesprek.
 
Samen met onze collega’s in het land voeren al lange tijd actie. Er wordt steeds meer naar ons geluisterd door de politiek en de zorgverzekeraar. Wij stellen het op prijs dat u ons gaat ondersteunen door uw stem te laten horen richting uw zorgverzekeraar. U kunt hiervoor gebruik maken van een voorbeeld e-mail. Wilt u op een andere manier contact opnemen, van iedere zorgverzekeraar hebben wij de contactgegevens.
 
Met welke zorgverzekeraar sluit u een polis voor 2019?
Ook kunt u ons helpen door een goede afweging te maken voor welke zorgverzekeraar u kiest als het gaat om fysiotherapie en klanttevredenheid.
 
Klanttevredenheid over zorgverzekeraars in 2018
Wilt u weten hoe klanten denken over uw zorgverzekeraar en andere zorgverzekeraars? Klik dan hier.
 
Zorgpolissen die geadviseerd worden door o.a. fysiotherapeuten. Wilt u meer weten over verschillende soorten polissen, en over welke zorgverzekeraars in de lijst staan die worden aanbevolen door zorgverleners? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.