Vanaf dinsdag 16 maart starten wij met verschillende sportprogramma`s.

 In Nieuws
Vanaf dinsdag 16 maart starten wij met verschillende sportprogramma`s.
 
Wij starten onze Bootcamp weer op! Elke dinsdag, woensdag en vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur op het buitenterrein van het Want. Wilt u meedoen? Geef u dan op via 0517-390900. Tijdens de bootcamp worden de coronaregels uiteraard gehanteerd. Richting de zomer zullen we ook op latere tijdstippen dit aan gaan bieden.
 
Wilt u graag het wandelen weer oppakken? Of een keer een andere route lopen? Wij hebben drie verschillende wandelkaarten van omgeving Franeker hier bij de balie voor u klaar liggen. U kunt hier een wandelkaart ophalen en een flesje water, mogelijk gemaakt door de Spar Franeker. Het startpunt is bij Gezondheidscentrum Het Want. De wandelroutes zijn ongeveer 5-6 kilometer.
 
Zoals eerder vermeld worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht.
 
Ook zijn wij gestart met online Body & Mind, een combinatie tussen Pilates & Yin Yoga. Op dinsdag, 1 keer in de 2 weken van 19:30 tot 20:30 uur verzorgen Lydia & Hennie samen een les. Wilt u meedoen, gewoon vanuit uw woonkamer? Geef u dan op via info@ophetvliet.nl De eerst volgende les wordt gegeven op dinsdag 23 maart. Deze les is voor leden van Het Want en Op Het Vliet op donatiebasis.
 
Bent u geen sportlid maar wilt u toch een keer meedoen? Dan zijn de kosten €10,- per les. Bel dan naar Gezondheidscentrum Het Want via 0517-390900 voor de mogelijkheden.