Vanaf 3 maart starten wij een nieuwe groep Pilates!

 In Nieuws

Elke zaterdagochtend van 9:00 – 10:00.

Pilates is een training dat uw lichaam snel, verantwoord en doeltreffend in vorm brengt. Je leert elke spier in je lichaam bewust aan te spannen. Bij Pilates gaat het om concentratie, beheersing, nauwkeurigheid en een juiste ademhaling. Bij het regelmatig volgen van Pilates zul je merken dat je een mooiere houding krijgt, een soepele rug, sterke buikspieren en je versterkt je innerlijke spierkorset om je wervelkolom te ondersteunen. Pilates helpt je om bewegingen in het dagelijks leven te verbeteren en om fysiek en mentaal in balans te raken. Zo word je bewust van je lichaam en zul je merken dat dit heel ontspannend werkt.

Pilates is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd, niveau of geslacht. Pilates is ook uitermate geschikt voor mensen die na een lange periode van blessures weer rustig willen starten.

Deelnemers uit de groep vinden het een plezierige les, merken dat de lenigheid en houding verbeterd en dat rugklachten verdwijnen! Wilt u Pilates een keer ervaren? doe dan mee met een proefles (opgave bij de balie, of via het contactenformulier op onze website).

Pilates