Vanaf 1 juli is binnensporten weer mogelijk. Reserveren voor fitness.

 In Nieuws
Vanaf 1 juli is binnensporten weer mogelijk. Uiteraard wel met de nodige restricties en adviezen om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Uw lidmaatschap wordt met ingang van 1 juli weer geactiveerd. In het Gezondheidscentrum en de fitnesszalen zijn de nodige aanpassingen gedaan zodat de 1,5 meter sociale afstand gewaarborgd kan worden.
 
Komt u weer voor Fitness (Fitplan) op contributie? Dan zult u hiervoor een reservering moeten maken via de sportpagina op onze website: Klik hier om te reserveren.
Reserveren geldt voor de volgende Fitness tijden:
 
Maandag     10:00 – 11:30
                       16:00 – 21:00
Dinsdag       18:00 – 21:00
Woensdag   16:00 – 21:00
Donderdag  18:00 – 21:00
Vrijdag         10:30 – 12:00
                      18:00 – 21:30
Zaterdag      09:00 – 12:00
 
Staat er in het reserveringsschema geen tijd meer tussen? Dan betekend dit dat de groep vol is. U kunt maximaal 4 tijdstippen tegelijk reserveren. Reserveren geldt NIET voor de volgende vaste groepen: Yoga, Pilates, Valpreventie, Fit Senior, Medisch Fitness. U wordt nog geïnformeerd door uw instructeur/fysiotherapeut.
 
Houd rekening met het volgende bij het bezoeken van het Gezondheidscentrum:
 
1. Neem zelf een handdoek mee.
2. Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of
griepachtige verschijnselen.
3. De sportlessen werken op basis van een tijdslot. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Ben je te vroeg? Blijf dan buiten wachten of in de auto of maak een ommetje.
4. Bij binnenkomst en bij het verlaten van de praktijk desinfecteert u uw handen met alcohol, dit is voldoende aanwezig.
5. De fitnessapparatuur dient u na gebruik te desinfecteren.
6. Omdat wij in de kleedkamers niet de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen, zijn deze tot nader orde gesloten. Wel zijn de toiletten beschikbaar.
 
We zijn blij dat we van het ministerie en het RIVM groen licht hebben gekregen en u weer mogen verwelkomen!