Nieuwe dansstijlen bij Het Want !

 In Nieuws

Vanaf donderdagavond 6 februari start Naomi’s Bellydance School met 2 nieuwe dansstijlen binnen Gezondheidscentrum Het Want in Franeker.

Tribal Fusion Bellydance & BellyBolly

In Tribal Fusion Bellydance komen elementen terug vanuit de traditionele buikdans, Egyptisch buikdans en andere folkloristische en klassieke dans stijlen.

We maken gebruik van vloeiende en krachtige isolatie bewegingen, zowel in de heupen als met het bovenlichaam. Ook maken we in deze dansvorm gebruik van attributen, zoals vingerbelletjes en wings.

Wil je iets nieuws proberen? Kom, ervaar en beleef Tribal Fusion Bellydance!

BellyBolly is een swingende dans workout. Deze workout is geïnspireerd door buikdansen en bollywood bewegingen. BellyBolly is een energieke, vrouwelijke, maar ook stoere dansstijl.

De bewegingen zijn als inspiratie vanuit buikdans bewegingen, zoals sierlijke armen en wiegende heupen, en vanuit Bollywood. Je hebt vast wel eens een Bollywood filmpje gezien, denk aan beeldende handgebaren, gezichtsuitdrukkingen en aan stampende voet patronen. Denk aan disco dance, “the stage is yours”!

Klinkt dit als een feestje? Kom en ervaar de vreugde in deze gevarieerde dansworkout en leer iets van een andere cultuur. Deze dansstijl is voor iedereen die van dansen houdt en uitdaging zoekt.

Datum: donderdag 6 februari
– Tribal Fusion bellydance : 19:00 – 20:00
– BellyBolly : 20:15 – 21:15

Locatie: Gezondheidscentrum Het Want in Franeker

Kosten zijn 10 euro per les. Bij opgave v.oor beide onderdelen 10% korting = 9 euro per onderdeel

Meld je aan via info@naomibellydance.nl

Voor meer info over buikdansen en voor het complete aanbod van groepslessen vanuit Naomi Bellydance School, neem dan een kijkje op de website www.naomibellydance.nl