Nieuw bij Gezondheidscentrum Het Want: Buikdans en FitnessDance!

 In Nieuws
Buikdansen, wat is dat?
Het is een dansstijl die afkomstig is uit het Midden-Oosten. Je ontdekt spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had. De nadruk van de bewegingen ligt voornamelijk op de heupen en het bekkengebied. Buikdansen wordt ook wel eens gezien als isolatie dans, dit omdat je je lichaamsdelen afzonderlijk van elkaar kunt bewegen. De danslessen zijn geschikt voor beginners tot aan gevorderden. Voor alle vrouwen die van dansen houden en/of graag wat nieuws willen proberen.
 
“Ik ben geen 20 meer en heb geen strak lijf, kan ik dan buikdansen?!”
Ja, buikdansen gaat namelijk niet om je uiterlijk, maar om de aspecten van het vrouw zijn; kracht, plezier, zachtheid, speelsheid en je gevoel. Alles komt aan bod tijdens de buikdansles.
 
Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan de houding en het soepel maken van de spieren. Ook is er een introductie FitnessDance. Wat FitnessDance is kunt u uitgebreid lezen op: www.fitnessdance.nl
 
Voor Buikdans en Fitnessdance kun je je opgeven via; info@naomibellydance.nl of via de contactpagina op www.naomibellydance.nl of via Facebook: @naomibellydanceschool.
 
Op maandag 3 september en maandag 10 september zijn er introductie lessen, Kosten; 5 euro.
 
• Buikdans om 19:00 – 20:00
• FitnessDance om 20:15 – 21:15