Beleid coronavirus

 In Nieuws
Vanaf zondag 15 maart heeft het kabinet nieuwe maatregelen ingesteld in de bestrijding van de corona-virus uitbraak.
 
Dit betekent voor ons dat wij onze Sportactiviteiten/Medisch Fitness op contributiebasis staken tot en met maandag 6 april. Ook bieden wij tot die tijd helaas niet meer de mogelijkheid om gezellig na te zitten en een drankje te nuttigen.
 
Fysio- en oefentherapie gaat vooralsnog gewoon door, ook de aan huis behandelingen.
 
Behalve voor mensen die:
– Verkoudheidsklachten of verhoging tot 38,0 graden Celsius hebben;
– Contact hebben gehad met een patiënt met het coronavirus, of in een gebied zijn geweest waar het coronavirus heerst.
 
Wanneer hun klachten mild blijven kunnen zij gewoon thuisblijven en uitzieken. Na 24 uur zonder klachten mogen ze weer sociale contacten hebben.
 
Wel vragen wij alle patiënten / cliënten die behoren tot een kwetsbare populatie om hun afspraak te annuleren wanneer zij in groepsverband worden behandeld en/of in overleg te kijken of u thuis kan worden behandeld door onze fysiotherapeut.
 
Soms kan het lastig zijn om te bepalen of u tot een kwetsbare populatie behoort. Wanneer u normaal gesproken ook in aanmerking zou komen voor een griep-spuit mag u aannemen dat u hier ook onder valt.
 
Ook willen wij onze patiënten / cliënten dringend verzoeken om momenteel niet langer dan noodzakelijk in de wachtkamer te verblijven. Dit om de kans op verspreiding van het virus te voorkomen. Ben je te vroeg? Maak dan eventueel een ommetje. Ben je klaar met je therapie? Blijf dan niet hangen.
 
Wij hopen op ieder zijn begrip en medewerking voor deze vervelende situatie die ons allen treft en hopen natuurlijk dat iedereen gezond blijft en we snel weer het ritme op kunnen pakken.
 
We houden jullie op de hoogte!