Maak kennis met Chi Neng Qigong

 In Nieuws
Maak kennis met Chi Neng Qigong

Geloven in Beweging start vanaf deze week met Chi Neng Qigong lessen in Gezondheidscentrum Het Want. Je bent van harte welkom tijdens een gratis proefles.

Wat is Chi Neng Qigong?
Chi Neng Qigong is een meditatieve bewegingsleer die erop gericht is het welzijn van de mens te verbeteren. De sierlijke bewegingen helpen je te oefenen met de levensenergie die zich in en buiten jouw lichaam bevindt. Dit doe je door je aandacht diep naar binnen te brengen. Je bevordert hiermee het zelfhelende vermogen van jouw lichaam en geest. Door de oefeningen gaat energie stromen in je lichaam, waardoor bestaande emotionele en fysieke blokkades kunnen oplossen.

Voordelen
Tijdens de oefeningen train jij je lichaam en geest. Je komt daardoor stabieler in het leven te staan. Fysiek ervaar je meer energie, minder pijn en meer mogelijkheden. Geestelijk ervaar je meer openheid, stabiliteit en (zelf)vertrouwen. Dit kan je al snel merken in je dagelijkse leven.

Voor wie is het?
Chi Neng Qigong is voor iedereen die zijn/haar welbevinden en gezondheid wil verbeteren. Ook is het voor mensen die verbinding willen leggen tussen lichaam en geest en zo zichzelf willen ontwikkelen. Iedereen kan Chi Neng Qigong uitvoeren. De oefeningen zijn rustig en je kunt zelf beslissen wat jij aankan. Ook als je niet lang kunt staan is dat geen probleem.

Wanneer?
De lessen starten op woensdag 10 mei van 11.00-12.00 u. Mocht dit moment je niet uitkomen, kun je op de website een poll invullen waarin je aangeeft welke tijden wel schikken. Als meerdere mensen op hetzelfde moment kunnen, maak ik een nieuwe groep.

Geloven in Beweging
Met Geloven in Beweging wil ik mensen helpen zich weer zichzelf te gaan voelen. Chi Neng Qigong kan daar fundamenteel bij helpen. Daarnaast bied ik Vitaliteits- en Zingevingstrajecten aan voor mensen met langdurige lichamelijke klachten.

Neem gerust contact met mij op voor vragen of het maken van een afspraak. Het aanmelden voor een les kan ook direct op de website.

Annika van Esschoten
Geloven in Beweging
Het Want 12
8802 PV Franeker
Tel: 06 11 920 900