Fysiotherapie op haptonomische basis, haptische massage en Mindfulrinne mei Rita bij Praktijk de Sinneblom.

 In Nieuws
Vanaf 1 december bij het Want in Franeker:
 
Fysiotherapie op haptonomische basis, haptische massage en Mindfulrinne mei Rita bij Praktijk de Sinneblom.
 
Het bewegen van mensen heeft altijd mijn aandacht gehad. Wat beweegt mensen om wel of niet in beweging te komen. Tijdens mijn opleiding fysiotherapie heb ik een gastcollege van een haptotherapeut mogen bijwonen. Hier ben ik geraakt door de mogelijkheden die er als therapeut zijn om mensen te leren wat hun innerlijke beweging is. Het leren luisteren naar je gevoel is iets waar we in de Westerse wereld van vervreemden… Immers vanaf de eerste dag dat je op school komt gaat het over kennis, wat kun je allemaal met je hoofd en soms ook nog wat kun je met je handen? Maar wanneer gaat het over wat ons gevoel ons te vertellen heeft? Juist… vaak pas als er klachten ontstaan.
 
Met welke klachten kun je bij mij als fysiotherapeut op haptonomische basis terecht? Hyperventilatie, spanningsklachten, chronische pijn, moeite met acceptatie van lichamelijke beperkingen, klachten die maar niet overgaan of steeds terugkomen, overbelasting, gevoel van niet lekker in je vel zitten.
 
Voor mensen die geen klachten hebben maar wel meer naar hun gevoel willen luisteren is er de cursus Mindfulrinne mei Rita en de haptische massage.
 
Mindfulrinne mei Rita is op een leuke en leerzame manier al wandelend of hardlopend in het hier en nu zijn. Want het NU, dat is wat er is. Maar wat is er nu eigenlijk? Door Mindfulrinne verlaag je het stress niveau en ervaar je meer energie!
 
Leef jij vaker vanuit je hoofd dan vanuit je gevoel? Dan zou een haptische massage zeker iets voor je kunnen zijn! De haptische massage is een massage vorm die uitnodigt om gevoel te krijgen voor wat er is. Dit helpt om een betere balans te vinden tussen denken en voelen.
 
Ik werk vanuit de visie dat we samen verder komen. Ik begeleid je graag om bewuster te worden van jou bewegingen.
 
Samen werken aan bewust bewegen!
 
Praktijk de Sinneblom
Rita Houtsma – de Valk
Tel; 0622720305
www.prakijkdesinneblom.nl