Een gezonde voeding en leefstijl maken gelukkig!

 In Nieuws
Wil jij in balans zijn en gezonder en gelukkiger leven? Ben je te licht of veel afgevallen en wil je aankomen of ben je juist te zwaar en wil je afvallen? Heb jij diabetes, hart- en vaatproblemen, maag-/darmproblemen of een andere ziekte of aandoening waar je met voeding en leefstijl iets aan wilt doen?
 
Ik zal me even voorstellen: Ik ben Wendel Binnema, Diëtiste bij Balanza. Ik begeleid cliënten naar een gezonde voeding- en leefstijl. Ik begeleid mensen bij ondervoeding, overgewicht/obesitas en verschillende aandoeningen zoals harten vaatproblemen, diabetes, PCOS en darmproblematiek. Ik help cliënten zelf de touwtjes (weer) in handen te krijgen. Dit doe ik met veel positiviteit,
enthousiasme en vanuit mijn passie voor voeding en gezondheid. Het geeft mij veel voldoening om mensen te mogen begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven.
 
Iedere vrijdag heb ik spreekuur in gezondheidscentrum “Het Want” te Franeker. Dit is een gezondheidscentrum waar verschillende zorgdisciplines werken. Om deze reden is dit ook een ontzettend fijne locatie om te werken. In “Het Want” is deskundige begeleiding op alle vlakken (fysiotherapie, sport, leefstijl, logopedie etc.) onder een dak te vinden. Door vanuit dit gezondheidscentrum cliënten te begeleiden en door multidisciplinair te werken, kan ik optimale zorg bieden aan cliënten.