DE NATIONALE DIABETES CHALLENGE START IN FRIESLAND!

 In Nieuws

Dankzij een samenwerking tussen Beweegteam Waadhoeke en Gezondheidscentrum Het Want doet Waadhoeke als eerste locatie in Friesland mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2022. Vanaf maandag 30 mei wandelen wij elke week, ongeveer 15 weken lang, samen met een groep deelnemers in Franeker en omgeving. Wil je werken aan je gezondheid of een start maken met wandelen? Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen. Meedoen is niet alleen leuk en gezond, maar ook gratis! Let op: iedereen is welkom, ook als je geen diabetes hebt.

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een +/- 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en ook nog eens gezellig. Daarnaast krijg je tijdens het wandelen voorlichting over gezond leven, waardoor je actief werkt aan je gezondheid.

Start wandelingen
Vanaf maandag 30 mei starten wij met de wekelijkse wandeling. Inloop is vanaf 19:00 uur met gratis koffie en thee. De wandeling is van 19:30 tot 20:30 uur en start vanaf Gezondheidscentrum Het Want, Het Want 12, 8802PV in Franeker. De wandelingen worden verzorgd door onze fysiotherapeuten, leefstijlcoaches en wandelcoaches. Samen trainen we voor een wandelafstand van 5 kilometer. Later aansluiten is altijd mogelijk!

Aanmelden
Aanmelden kan via www.nationalediabeteschallenge.nl/waadhoeke/inschrijving/ of scan de QR-code hieronder. Let op: VOL=VOL. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Jorick van Beweegteam Waadhoeke via 06-83521883 / jorick@sportfryslan.nl of Gezondheidscentrum Het Want via 0517-390900 / info@hetwant.nl.