Marrit van der Meer

Hallo, ik ben Marrit van der Meer en ik ben sinds juli 2019 werkzaam als fysiotherapeut bij Gezondheidscentrum Het Want.

In september 2015 ben ik begonnen aan de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na vier jaar studeren ben ik in juli 2019 afgestudeerd. In de laatste maanden van mijn stagejaar heb ik stage mogen lopen bij Gezondheidscentrum Het Want, wat heeft mogen leiden tot een plek in dit team. Mijn motto is: ‘gezamenlijk werken aan persoonlijke doelen van de cliënt leidt tot optimaal herstel.’ Als fysiotherapeut zal ik een ondersteunende rol spelen en in samenspraak met de cliënt een passend behandelplan opstellen. Hierbij staat de cliënt altijd centraal. Het geeft mij dan ook veel voldoening om te zien dat mensen weer het vertrouwen in hun lichaam terug krijgen en klachtenvrij de deur uitlopen.

Het vak fysiotherapie is altijd in beweging waardoor ik mij in de toekomst zeker verder zal gaan specialiseren. Ik werk met veel enthousiasme en plezier in deze fijne praktijk!

BIG-nummer: 29926345504

Bij mij kunt u terecht voor:

– Fysiotherapie
– (Sport) revalidatie
– Tapen en bandageren

Opleidingen/cursussen:

– 2015-2019: Opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen
– 2017: Cursus Medical Taping
– 2017: Minor Kinderfysiotherapie
– 2018: Minor Sportfysiotherapie