Mireille Koopmans

Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij de oprichting van dit prachtige Gezondheidscentrum in Franeker en heb ik velerlei taken verricht. Momenteel ben ik projectleider, leefstijlcoach en houd me bezig met een aantal PR taken.

Als leefstijl coach binnen Movability en Het Beweegprogramma, heb ik een aantal individuele gesprekken met de deelnemers en kijk ik naar hun persoonlijke doel. (bijv. meer bewegen, gezonder eten, zelfvertrouwen, (vrijwilligers)werk).  Mijn achtergrond als maatschappelijk werkster en re-integratie consulent komt hierbij mooi van pas. Ik vind het fijn dat ik mensen kan ondersteunen daar te komen waar ze naar toe willen door samen haalbare doelen te stellen en belemmeringen te verhelpen. Bewustwording en het geven van inzicht spelen daarbij een grote rol. Mijn doel is bereikt als mensen na afloop kijken waar ze nu staan, terugblikken, zien wat ze bereikt hebben (hetgeen ze soms niet voor mogelijk hadden gehouden) en men daarna vol zelfvertrouwen op eigen kracht verder kan.

Voldoening krijg ik uit het feit dat we als multidisciplinair team bereiken dat mensen plezier in bewegen krijgen, (indien gewenst) afvallen en zich mentaal en fysiek sterker voelen.

Bij mij kunt u terecht voor:

  • Gezonde leefstijl
  • Movability

Opleidingen/Cursussen:

  • 2013: Coachen naar Gedragsverandering, De Vitale Zorgverlener
  • 1990: HBO Maatschappelijk Werk, (cum laude) Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (specialisatie medisch maatschappelijk werk)

Een sterk begin aan uw

gezondheid start hier.