Mireille Koopmans

Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij de oprichting van dit prachtige Gezondheidscentrum in Franeker en heb ik velerlei taken verricht. Van huis uit ben ik maatschappelijk werker, heb ik gewerkt als re-integratie consulent bij de Gemeente Leeuwarden en ben al weer vele jaren werkzaam in het Gezondheidscentrum als Leefstijl- en persoonlijke coach. Tevens coördineer ik het unieke Beweeg- en Coaching programma Movability. U vindt mij soms ook achter de receptie waar ik zo nu en dan inval.

Ik geloof in de veerkracht van de mens en wil mensen helpen om met kleine stapjes weer in hun eigen kracht te komen op het moment dat het zelf even niet meer lukt. Het is fijn dat je dan je verhaal kwijt kunt aan iemand die je begrijpt en je je emoties kunt uiten zodat er ruimte komt om ze te verwerken en een plekje te geven. Even iemand die met je meedenkt of je bewust maakt zodat je inzicht krijgt en daardoor een andere kijk op je situatie. Bijvoorbeeld bij ziekte, werkloosheid, tijdens of na een echtscheiding, waardoor je kunt worstelen met angst en onzekerheid, verwerking, acceptatie fysieke beperkingen, je onzeker voelen, en gebrek aan zelfvertrouwen. Ook kun je daarbij last hebben van belemmerende overtuigingen en patronen. Ik kijk naar je huidige situatie en de gewenste situatie. Samen bewandelen we de weg daar naar toe,  stap voor stap op jouw manier, zodat je met kleine stapjes en succesjes  je einddoel behaalt!

Voldoening haal ik uit het feit dat iemand na de persoonlijke coaching en/of in combinatie met het volgen van een beweegprogramma, zich emotioneel, mentaal en fysiek weer sterk voelt, zijn/haar doelen behaalt en daarna vol zelfvertrouwen op eigen kracht weer verder kan! Ik maak gebruik van mijn expertise als professional aangevuld met NLP technieken, levenservaring en de daardoor ontstane inzichten.

Bij mij kunt u terecht voor:

  • Individuele Coaching
  • NLP Coaching
  • Leefstijlcoaching
  • Re-integratiedienstverlening
  • Movability

Opleidingen/Cursussen:

  • 2020: Masterclass NLP Coaching
  • 2019: NLP Practioner
  • 2013: Coachen naar Gedragsverandering richting gezonde leefstijl, De Vitale Zorgverlener
  • 1990: HBO Maatschappelijk Werk, (cum laude) Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (specialisatie medisch maatschappelijk werk)

Een sterk begin aan uw

gezondheid start hier.