Nieuw in Franeker: Thaise Massage!

 In Nieuws

Wat is een Thaise massage?

Thaise massage stimuleert de drukpunten in je lichaam. Hierdoor komt je levensenergie weer vrij. Traditioneel werd deze massage gegeven aan de mannen en vrouwen die op het Thaise platteland werkten. Het is een stevige massage, die zich richt op het zo effectief mogelijk verhelpen van specifieke klachten.

Goed voor lichaam en geest!

Een Thaise massage brengt verschillende voordelen met zich mee voor zowel lichaam als geest. Het heeft een diepe ontspannende werking op het lichaam, waardoor het kan helpen tegen vastzittende spieren, hoofdpijn, rug- en nekklachten en gewrichtsklachten. Ook wordt het hormonale systeem en het zenuwstelsel in balans gebracht en heeft een positief effect op het functioneren van het lichaam. Ook kan een Thaise massage helpen bij stress en vermoeidheid.

De masseuse

Phonthawi Thai Massage wordt gerund door Phonthawi Limongkhun. Zij voert alle massages uit en heeft al meer dan 8 jaar ervaring. Phonthawi is gecertificeerd en in combinatie met haar ervaring kun je rekenen op massages van zeer professioneel niveau. De afgelopen jaren heeft zij bij verschillende Thaise massagesalons gewerkt en is nu haar eigen salon gestart in Franeker.

Phonthawi Thai Massage biedt een compleet wellness pakket, van Thaise massage tot en met de mogelijkheid van een traditionele massage of kruidenstempel behandeling. Phonthawi combineert een professionele werkwijze met de warme Thaise sfeer. Wanneer je dan ook de salon binnenkomt zul je direct de Thaise sfeer proeven en even vergeten dat je gewoon in Franeker bent!

Introductie korting

Voor de hele maand februari (01-02-22 tot en met 28-02-22) krijg je €10,- korting op een behandeling!

Afspraak

De salon is gevestigd in Gezondheidscentrum Het Want in Franeker. De massage is voor iedereen toegankelijk, voor jong en oud, vrouw en man. De massage wordt gedaan op afspraak. Het is mogelijk om telefonisch een afspraak te maken.

Voor een Thaise massage in Franeker ben je van harte welkom bij Phonthawi Thai Massage!

Contact

Phonthawi Thai Massage
Het Want 12
8802 PV Franeker
0627228642
info@phonthawi.nl
www.phonthawi.nl