Marja Tuinstra

Nadat ik mijn jeugd dansend heb doorgebracht (stijldansen, aerobics, steps, jazzdance en streetdance) ben ik gaan lesgeven. Na 15 jaar voornamelijk jazzdance les te hebben gegeven wou ik wel eens wat meer doen jazzdance. Vooral bij de kleinsten, het moet leuker. Met verhalen, veel fantasie en veel creatieve uitspattingen, maar vooral wou ik geen prestatiedrang meer. Ik heb me toen compleet op de opleiding kinderyoga en therapeutische kinderyoga gestort. Er ging een wereld voor me open, wat heb ik veel geleerd, vooral ook over mezelf. Door yoga heb ik mezelf leren kennen en mijn hart geopend. Ik zit vol liefde en dat wil ik graag delen en overbrengen op anderen ongeacht de leeftijd. Mijn lessen zijn voor iedereen, beginners en gevorderden, soepel of stram en voor jong en oud.

 

Bij mij kunt u terecht voor:

  • Yin Yoga

Opleidingen/Cursussen:

  • Yin Yoga
  • Kinderyoga speclialisatie
  • Kinderyoga therapie
  • Jazz dance, kids dance & peuter dans met mij