Siebren Wielinga

Als praktijkmanager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijks gang van zaken binnen ons bedrijf.
Een prachtig bedrijf Gezondheidscentrum Het Want, betrokken en deskundige medewerkers, dat trof ik aan toen ik in april 2016 in dienst kwam.

Het mooie van Het Want is dat er in het centrum meerdere zorgaanbieders aanwezig zijn die onderling samen werken. Dit is ook het motto van ons “Omdat het samen beter gaat”. Mocht er meer zorg nodig zijn voor u, dan is die meestal wel aanwezig. Ook zorgen wij ervoor dat, mocht bepaalde zorg niet gegeven kunnen worden, wij u in contact brengen met een zorgaanbieder die in ons netwerk zit.

Klanten zeggen ook dat ze een warm gevoel ervaren als ze bij ons in Het Want komen. En dat willen we ook uitstralen, u moet zich welkom voelen.

Ik heb een achtergrond in de zorg, 26 jaar manager geweest bij De Friesland Zorgverzekeraar, daarna een eigen praktijk (rugtherapiecentrum) gehad, vervolgens  adviseur geweest bij Zorgbelang Fryslân (patiënten organisatie), gewerkt bij gemeente SúdWest Fryslân als beleidsmedewerker WMO, daarna als senior adviseur bij het KNGF (beroepsvereniging fysiotherapeuten). Zo heb ik kennis kunnen maken met alle facetten van de zorg. Mijn motto is het u als klant naar de zin te maken, niet alleen met wat wij bieden, maar vooral vanuit wat u als klant wilt en verwacht. U bent bij onze therapeuten in goede handen.

U zult mij regelmatig tegenkomen in de wachtruimte en of oefenruimtes. Hebt u vragen of opmerkingen, ga gerust in gesprek of loop mijn kantoor binnen.

Een sterk begin aan uw

gezondheid start hier.